×
Meniu

Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali

Anual, în întreaga lume, la data de 12 mai, este marcată Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali, fiind lansată în anul 1974, la inițiativa Consiliului Internațional al Asistenților Medicali.
Dragii noștri,
Cu ocazia zilei profesionale, vă dorim, în primul rând, sănătate, pentru că de sănătatea Dvs depinde, în mare măsură, starea generală de sănătate a populației, pentru că voi, zi de zi vă dedicați pe deplin îngrijirii pacienților!
Voi sunteți cei care mereu dați dovadă de competență și demnitate profesională, în special, în această perioadă de pandemie și de instabilitate în regiune, în care demonstrați curaj, răbdare, bunăvoință și putere, oferind ajutor nu doar cetățenilor noștri, dar și refugiaților.
Acum, mai mult ca oricând, aveți nevoie de energie, pentru a reuși să facem față împreună provocărilor care tot apar în sistemul medical.
Vă dorim realizări frumoase, înțelegere și bunăstare în familii, prosperitate, pace și să fiți apreciați la justa valoare pentru tot efortul pe care îl depuneți în munca voastră nobilă.
La mulți ani plini de succes și armonie!
Cu considerație, Angela Tomacinschii,
Medic-șef IMSP, Clinica Universitară de AMP a USMF ”N. Testemițanu”