×
Meniu

Recunoștință medicilor de familie!

Astăzi este Ziua Internaţională a Medicului de Familie – cel care, cu devotament și grijă stă mereu la straja sănătății pacientului și a familiei acestuia, devenind umărul de sprijin în multe momente grele.
Stimați colegi,
În această perioadă complicată pentru toți și plină de provocări pentru sistemul medical, voi sunteți cei care luptați în prima linie cu această infecție cruntă, deseori fiind la limita puterilor. Astăzi, cu ocazia zilei profesionale, vă transmitem toată admirația și recunoștința noastră pentru efortul, munca depusă și pentru lupta de a salva vieți.
Ziua de astăzi reprezintă încă o oportunitate de a recunoaște rolul central al medicilor de familie în furnizarea serviciilor de sănătate pentru populație, pentru că medicina de familie constituie asistenţa medicală esenţială.
Vă dorim sănătate, prosperiate, realizări frumoase, ambiție și forțe pentru a vă face în continuare munca cu dedicație. Să vă bucurați de înțelegerea și suportul familiei atunci când aveți nevoie și de respectul celor din jur pentru munca nobilă pe care o îndepliniți.
Cu considerație,
Angela Tomacinschi, director
IMSP Clinica Universitară de AMP
a USMF ”N. Testemițanu”