×
Meniu

La mulți ani, dragi lucrători medicali!

Cu siguranță, o zi este prea puţin pentru a demonstra importanţa profesiei de medic, dar este un prilej în plus pentru a aduce un omagiu tuturor celor care au îmbrățișat această nobilă profesie!

Dragii mei colegi

Fiecare dintre voi este unic și important pentru sistemul medical! De fiecare dintre voi depinde sănătatea unui pacient și, la general, sănătatea populației! Vreau să-mi exprim apreciere pentru munca imensă pe care o depuneți zi de zi în salvarea de vieți omenești și să vă felicit cu această frumoasă sărbătoare – Ziua Profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului.

Voi știți să vă faceți munca, indiferent de obstacole și provocări, de situațiile de criză, iar de nenumărate ori, vă neglijați starea voastră de sănătate și problemele personale, doar ca să ajutați un om!

Cuvintele cred că sunt de prisos pentru a vă mulțumi, dar, totuși, vă doresc ca să fiți mereu respectați, înțeleși și susținuți! Fie ca efortul și dedicația Dvs să fie apreciate la justa valoare, pentru a primi motivația și încrederea necesară de a continua drumul deloc ușor, pe care l-ați ales.

Vă doresc sănătate, abnegați, forțe și succes!

Cu considerație,

Angela Tomacinschii,

Medic-șef IMSP Clinica Universitară de  AMP a USMF ”Nicolae  Testemițanu”